AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

‘Zaakwaarnemer Kasper Dolberg neemt rigoureus besluit’

Volgens Valentijn Driessen zal Kasper Dolberg deze zomer niet op huurbasis naar Hoffenheim verkassen. Zijn zaakwaarnemer zou daar een grote rol in spelen volgens de chef van de Telegraaf.

“Hoffenheim zou hem huren, alles was in feite rond. Maar nu wil de zaakwaarnemer van Dolberg meer geld hebben”, stelt de chef voetbal van De Telegraaf in Veronica Inside. “Die onderhandelt nu met OGC Nice, om zelf meer geld te krijgen. Dat is een heel raar verhaal. Ook omdat Alfred Schreuder, de trainer van Hoffenheim, en Dolberg, allebei bij hetzelfde zaakwaarnemersbureau zitten.”

Driessen haalt keihard uit naar de zaakwaarnemer. In zijn ogen moet de Ajacied dit niet accepteren. “Die zaakwaarnemer wil gewoon cashen. Misschien dat Dolberg ook best wel naar Nice wil en dat het hem niet uitmaakt, maar het moet je als speler zelf ook wat uitmaken.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.