‘Ajax krijgt miljoenenbod binnen voor Kasper Dolberg’

Volgens diverse Franse media is de belangstelling van Nice in Kasper Dolberg zeer serieus te noemen.De Franse club heeft deze zomer nog weinig succes gehad op de transfermarkt, maar wil de komende weken alsnog toeslaan.

De naam van Dolberg (21) is hoog op het wensenlijstje gezet. De Deen dreigt definitief op een zijspoor te worden gezet bij Ajax en dat doet zijn marktwaarde duidelijk geen goed.

Ajax kon in 2017 naar verluidt vijftig miljoen euro verdienen door Dolberg aan AS Monaco te verkopen. Nice hoopt de Ajacied deze zomer voor een aanmerkelijk lager bedrag binnen te halen: op korte termijn zou de club een bod van ongeveer tien miljoen euro willen lanceren. Nice zou goede hoop hebben dat Ajax meewerkt, al zullen de Amsterdammers vast en zeker op een hoger bedrag inzetten.

Formule1 Volg ons via FACEBOOK en maak kans op een OFFICIEEL WEDSTRIJDSHIRT!!!
Nog niemand reageerde.

Reageer