AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

‘Technische leiding Ajax schrijft miljoenenaankoop nu alweer af’

De technische leiding van Ajax is tot de conclusie gekomen dat Lisandro Magallan ongeschikt is. Dit weet Het Parool te melden.

De Amsterdamse krant schrijft: “Ten Hag is nog niet klaar met zijn puzzel. Hij heeft straks ook nog de beschikking over de rechtsbenige Mexicaan Edson Álvarez, wiens werkvergunning net in orde is. Lisandro Magallán lijkt nu al niet meer in de plannen voor te komen.”

Voor de achterhoede heeft Ten Hag verschillende opties. Naast Álvarez kunnen ook Daley Blind, Perr Schuurs, Lisandro Martínez en Joël Veltman daar uit de voeten. Magallán is een andere optie, maar in dit rijtje is hij de enige die sowieso niet in aanmerking lijkt te komen voor minuten.

 

 

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.