AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

Hakim Ziyech doet belofte: ‘Dat durf ik met zekerheid te zeggen’

In een gesprek met Ajax TV heeft Hakim Ziyech beloofd om dit seizoen in Amsterdam te blijven. “Sommige dingen waren wel waar, sommige dingen niet. Maar ja, dat is het spelletje dat in de zomer wordt gespeeld”, begint Ziyech zijn verhaal. “Niet alleen voor mij, maar voor heel veel spelers zal dat zo zijn. Sommige dingen kloppen natuurlijk wel, maar voor mij was dat niet de ideale club om Ajax voor in te ruilen. Op een gegeven moment wilde ik voor mezelf duidelijkheid. Vorige week was dat. Toen zijn we gelijk in gesprek gegaan.”

Het tekenen van zijn nieuwe contract voelde voor Ziyech als een opluchting. “Ja, best wel, want je leeft toch in onzekerheid. Gaat het wel gebeuren, gaat het niet gebeuren? En dan kom je tot op een punt dat je denkt: ik wil duidelijkheid. Als dat er dan is, kun je je lekker focussen op wat je moet doen.” Net als vorig jaar sluit hij een eventuele ‘wintertransfer’ wederom uit. “Dat is voor mij weer hetzelfde, ja.” Hij blijft dan ook het hele seizoen. “Dat durf ik met zekerheid te zeggen.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.