Ajax-supporters vragen Marc Overmars om komst van Jan Vertonghen

De fans van Ajax zouden graag zien dat Marc Overmars een poging gaat wagen om Jan Vertonghen terug naar Amsterdam te lokken. De centrale verdediger begon de competitie met een reserverol.

Voetbal International schrijft: “In Engeland gingen al snel complottheorieën de ronde. Precies een jaar geleden had Toby Alderweireld immers hetzelfde lot ondergaan en destijds was dat omdat de Rode Duivel niet wilde verlengen. De nietsontziende voorzitter Daniel Levy bleek wat dat betreft een flinke vinger in de pap te hebben. En Vertonghen, inderdaad, die beschikt over een contract tot medio 2020.”

De komende tijd moet blijken waartoe deze situatie gaat leiden. Een verlenging is mogelijk een optie, maar de Ajax-fans zien mogelijkheden om de Belgische verdediger deze zomer al terug te halen naar Amsterdam. Eerder werd dit nog ‘te vroeg’ genoemd.

 

Formule1 Deze MAX VERSTAPPEN HOODIE winnen? Volg hem dan hier via Formule1INSTAGRAM!! BUITENKANSJE!!
Nog niemand reageerde.

Reageer