AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

‘Ajax gaat Kasper Dolberg mogelijk vervangen voor spits uit de Eredivisie’

Bij Ajax zijn ze ontevreden over de prestaties van Kasper Dolberg. Daarom sluit analist Arno Vermeulen niet uit dat de Amsterdammers een poging gaan wagen bij AZ voor Myron Boadu.

In de NOS Voetbalpodcast is men vol lof over AZ. “Stengs en Boadu gaan straks weg voor bedragen van 25 of 35 miljoen. Boadu vind ik wel erg bijzonder, pas achttien jaar”, jubelt Vermeulen. Andy Houtkamp gooit er een interessante vraag in: “Zou dat ook kunnen voor 31 augustus?”

Vermeulen: “Dat schoot ook door mijn hoofd. Iedereen weet dat Boadu een van de grootste talenten van het land is, dus zou een club denken: ik doe het nu? Als Dolberg weggaat, dan zou Boadu naar Ajax kunnen.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.