AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

‘Donny van de Beek wijst nieuw contract bij Ajax af’

Donny van de Beek heeft een aanbod van Ajax om zijn contract te verlengen afgeslagen. De middenvelder zelf en zijn management vinden het niet netjes om eerst een nieuw contract te tekenen en vervolgens alsnog na te denken over een transfer nu onder meer Real Madrid zeer concreet geïnteresseerd is in Van de Beek.

Ajax heeft begrip voor het standpunt van de middenvelder, maar begeeft zich daarmee in een spagaat. Aan de ene kant gunt het Van de Beek een transfer naar de wereldtop, maar aan de andere kant wil het hem niet kwijt. Ajax zou bij een transfer na Matthijs de Ligt en Frenkie de Jong opnieuw een boegbeeld verliezen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.