AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

‘Donny van de Beek in de basis bij Real Madrid’

Ook Dusan Tadic weet dat Donny van de Beek voor een vertrek bij Ajax staat. De Spaanse grootmacht Real madrid wil hem hebben en is bereid om de portemonnee voor hem te trekken. In een gesprek met de Telegraaf zegt hij er het volgende over.

“Donny is een geweldige speler en een goede vent. Hij is ook erg belangrijk voor ons en voor heel Ajax.” De middenvelder scoorde gisteren een doelpunt en gaf een assist, waardoor hij dus ongelooflijk belangrijk was: “Dat is natuurlijk niet alleen aan hem te danken. Hij is productief, maar dat is niet het belangrijkste. Het belangrijkste is dat hij goed werk voor het team verricht. Een echte teamspeler. Soms scoort hij en soms geeft hij een assist, maar hij is altijd belangrijk voor het team. We zullen zien. Of hij de potentie heeft om basisspeler te zijn bij Real Madrid? Ja, dat heeft hij.”

 

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.