AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

‘Ajax haalt Oranje-international als vervanger van Donny van de Beek’

Donny van de Beek staat op het punt om een contract te ondertekenen bij Real Madrid. Als vervanger heeft Ajax een international van Oranje in het vizier.

Wil directeur voetbalzaken Marc Overmars daadwerkelijk zakendoen, dan moet hij wel snel zijn. De transferwindow in de Premier League sluit binnenkort al en The Seagulls zullen wel een vervanger aan willen kunnen trekken.

Ook de naam van Sander Berge van KRC Genk komt meer dan eens voorbij. Daarnaast zou Overmars ervoor kunnen kiezen om toch door te drukken voor Steven Bergwijn van PSV. In dat geval zal oefenmeester Erik ten Hag de nodige omzettingen moeten doen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.