AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

‘Lyon wil een poging wagen voor Hakim Ziyech’

Het Franse Olympique Lyon wil proberen om Hakim Ziyech los te weken bij Ajax. Dit weet het Franse FootSur7 te melden.

Een jaar geleden werd Ziyech ook al gelinkt aan een transfer naar Lyon, maar die interesse werd nooit concreet omdat Fekir niet vertrok. Nu de Fransman alsnog verkocht is, wil Lyon Ziyech alsnog binnen halen. Indien de international van Marokko de overstap zou maken naar de nummer drie van de Franse competitie van afgelopen seizoen zal hij weer samen komen te spelen met Kenny Tete. De rechtsback vertrok twee jaar geleden bij Ajax om bij Lyon aan de slag te kunnen gaan.

 

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.