AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

‘Ajax noemt belangrijke voorwaarde voor vertrek David Neres’

Ajax-flitser David Neres staat open voor een vertrek bij Ajax maar de Amsterdammers willen dan zelf wel de hoofdprijs voor hem ontvangen.

Het AD schrijft: “Neres heeft nog een verbintenis tot medio 2022 en afgelopen winter wilde de Chinese club Guangzhou Evergrande hem voor liefst 50 miljoen euro overnemen. Ajax liet destijds het sportieve aspect zwaarder wegen dan het lucratieve bedrag. Een sterk besluit, aangezien Neres in de daaropvolgende maanden een belangrijke rol opeiste in de strijd om de titel en in de Champions League. Ajax zal niet meer onder het Chinese bod van afgelopen winter gaan zitten, aangezien de status van de speler alleen maar is toegenomen. Geïnteresseerde clubs zullen flink in de buidel moeten tasten om de Amsterdamse clubleiding te verleiden tot een verkoop.”

Directeur voetbalzaken Marc Overmars heeft Neres een voorstel voorgeschoteld voor een nieuw en verbeterd contract. De international van Brazilië neemt dit in overweging, maar heeft via zijn management laten weten dat hij in principe wel de vruchten wil plukken van het goede seizoen dat Ajax achter de rug heeft. Atlético Madrid, Manchester United en Paris Saint-Germain toonden in de laatste maanden belangstelling.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.