AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

‘Ajax-speler legt voorwaarde op tafel bij Marc Overmars’

Ajax wil erg graag door met David Neres en daarom willen ze zijn contract gaan openbreken en verlengen. De Braziliaan vind dit bespreekbaar maar heeft wel een voorwaarde.

Volgens Braziliaanse media wil de Braziliaanse vleugelaanvaller best nog een jaar in Amsterdam blijven. Daar past logischerwijs een salarisverhoging bij, maar dat alleen is voor Neres niet voldoende. Hij zou ook een garantie eisen dat hij over een jaar mag vertrekken naar een grotere competitie.

Ajax-directeur Marc Overmars lijkt aan deze wens te willen voldoen, zoals De Telegraaf al eerder schreef. Dat zou wel betekenen dat er over een jaar alsnog een leegloop dreigt. Nicolás Tagliafico en André Onana hebben deze belofte al op zak, waar ook Daley Blind na zijn tweede contractjaar mag nadenken over een volgende stap.

 

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.