AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

Ajax heeft een plannetje met Joel Veltman

Eerder deze week werd bekend dat het Engelse West ham United interesse heeft in Joel Veltman. De verdediger heeft nog een jaar contract bij Ajax en als ze nog iets voor hem willen vangen dan zal er verkocht moeten worden.

Directeur voetbalzaken Marc Overmars zegt in het Algemeen Dagblad: “Het liefst houden wij Joël Veltman dit jaar (er is interesse van West Ham United, red.). Dan laten wij hem volgend jaar uit zijn contract lopen, dat kan je als speler ook zien als een gouden handdruk. Dat hij transfervrij kan gaan waar hij heen wil. Misschien is dat voor hem wel heel aantrekkelijk als hij dit seizoen zichzelf laat zien. Bijvoorbeeld door een goed koppeltje met Daley Blind te vormen, wie weet?”

Formule1
BUITENKANSJE!! EEN GLOEDNIEUWE MAX VERSTAPPEN HOODIE WINNEN? VOLG HEM DAN HIER VIA Formule1INSTAGRAM EN MAAK EEN GOEDE KANS!! AANRADER!!

Gisteren liet Veltman zelf nog weten: “Ik sta open voor een transfer. Ik ben nu 27, heb hierna nog één jaar contract en op zich is dit een mooi moment. Maar het is nog een beetje koffiedik kijken. Er is zeker wat interesse, maar nog niet echt concreet. Mijn wedstrijden in de Champions League vorig seizoen zijn een goed visitekaartje geweest. Ik heb laten zien dat ik na mijn blessure dat niveau weer aankan. Ik ben topfit en was nooit zo sterk als nu. Gelukkig heb ik dat in die wedstrijden kunnen laten zien.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.