‘Hakim Ziyech zou zomaar bij Ajax kunnen blijven’

Het is opvallend rustig rondom Hakim Ziyech bij Ajax. De speler kende een prima seizoen en de verwachting is dan ook dat hij een fraaie transfer zal gaan maken. Maar op het moment is er van een overgang nog geen sprake.

“Ik verbaas me er wel een beetje over dat het rond Hakim nog zo stil is”, stelt TD Marc Overmars in gesprek met Voetbal International. “Ik vind dat hij elk jaar beter is gaan spelen en zijn statistieken zijn uitzonderlijk goed. Daar kijken toch heel veel clubs steeds meer naar.”

Overmars besluit: “Die kijken meer naar de cijfers dan naar wat hij allemaal laat zien en wat er om hem heen gebeurt. Ik vind Hakim Ziyech beter dan Mesut Özil. Ik zou zeggen: verkoop hem en voor de helft haal je Hakim. Maar ze hebben niet naar me geluisterd. Het zou dus zomaar kunnen dat hij bij Ajax blijft.”

 

Formule1 Deze MAX VERSTAPPEN HOODIE winnen? Volg hem dan hier via Formule1INSTAGRAM!! BUITENKANSJE!!
1 Reactie Plaats een reactie.
  1. Bert van der Put says:

    Ik zou , als ik Ajax was , er een offer voor brengen om Hakim Zyech te houden.
    Zeker nu Tadic blijft en er een klasbak als Promes bij komt , zou hij over te halen moeten zijn. Wat moet Zyech bij een andere Europese grootmacht , Ajax is dat nu ook dus kan bij Ajax alles wat hij evt. bij een ander zou zoeken. Of hij moet het gras er groener vinden, moeilijk voor te stellen.

Reageer