‘Ajax gaat geen nieuwe spelers meer halen op de transfermarkt’

Wanneer de transfer van Edson Alvarez wordt afgerond is de verwachting dat Ajax geen nieuwe spelers meer gaat aantrekken. Dit zegt clubwatcher Freek Janssen van Voetbal International. Alleen als er nog spelers gaan vertrekken dan zullen de Amsterdammers weer in actie komen.

In een video op Instagram zegt Jansen: “Als je Kean haalt kun je Kasper Dolberg wel afschrijven. Dat is niet de bedoeling, voor hem wordt het juist het jaar van de waarheid.” Oefenmeester Erik ten Hag heeft natuurlijk ook nog de beschikking over Klaas-Jan Huntelaar en Lacina Traoré, die meer en meer aan de poort morrelt. Ook Brian Brobbey en Dusan Tadic zijn opties voor de spitspositie… waardoor het sterk lijkt dat Ajax miljoenen euro’s uit gaat geven aan de komst van iemand als Kean.

De journalist gaat verder: “Als Edson Álvarez komt, is de uitgangspositie dat de selectie in principe rond is. Tenzij er nog iemand vertrekt.” David Neres gaat naar alle verwachting binnenkort al in gesprek met directeur voetbalzaken Marc Overmars over een nieuw en verbeterd contract in onze hoofdstad. Daarnaast is de situatie rond Hakim Ziyech wel bekend: hij heeft Sevilla afgewezen en wil alleen naar de absolute top van Europa. Zijn er geen goede opties voor hem, dan blijft hij bij Ajax.

 

Formule1 Volg ons via FACEBOOK en maak kans op een OFFICIEEL WEDSTRIJDSHIRT!!!
Nog niemand reageerde.

Reageer