‘Matthijs de Ligt wilde beter salaris dan Mbappé, vandaar dat we de deal hebben laten klappen’

Juventus lijkt de nieuwe club te worden van Ajax-sterkhouder Matthijs de Ligt. Ook het Franse Paris Saint-Germain was voor hem in de markt maar zij hebben de deal uiteindelijk laten klappen. En de reden daarvoor is nogal opmerkelijk te noemen.

“Het probleem is dat de club denkt dat het om marketing en communicatie draait en daardoor het voetbal op de tweede plaats zet”, reageert journalist Arnaud Hermant van L’Equipe in gesprek met de NOS. “Als je de beste wilt worden, moet het eerst op het veld allemaal kloppen. PSG is relatief gezien een jonge club en wil zowel op als naast het veld snel groeien, maar je ziet dat dat gewoon niet gaat. Ze moeten eerst hun voetbal verbeteren.”

“PSG durft geld uit te geven, maar niet ten koste van alles. Zaakwaarnemer Mino Raiola vroeg voor De Ligt een salaris van 12 miljoen euro per jaar. Dat is meer dan Mbappé krijgt”, vervolgt Hermant. “Toen heeft PSG de deal laten klappen. Ik snap dat ook zeker, want ik vind dat de topprioriteit van de club niet bij een centrale verdediger moet liggen.”

 

Formule1 Volg ons via FACEBOOK en maak kans op een OFFICIEEL WEDSTRIJDSHIRT!!!
Nog niemand reageerde.

Reageer