‘Ajax moet gaan vrezen voor grote transfer-nachtmerrie’


Matthijs de Ligt is nog altijd speler van Ajax. Ook al zijn er vele clubs in hem geinteresseerd tot een akkoord kwam het nog niet. Ondertussen zijn de Amsterdammers nog opzoek naar een vervanger voor hem.

Lang werd Carlos Cuesta genoemd, maar uiteindelijk kwamen de Amsterdammers met Edson Alvarez op de proppen: alle pijlen werden op de Mexicaan gericht. Ondertussen tekende het alternatief, de Colombiaan Cuesta, al bij KRC Genk en tot overmaat van ramp zou het best eens mogelijk kunnen zijn dat Ajax bij Alvarez mis gaat tasten.

Volgens journalist Andrés Vaca heeft América Mex namelijk drie aanbiedingen binnen gekregen voor de international, maar geen van die formele aanbiedingen is verstuurd vanuit Amsterdam. Het gaat om twee clubs uit Engeland (in ieder geval Wolverhampton Wanderers) en één uit Italië, schrijft Vaca, werkzaam voor Univision Deportes.

Formule1 Volg ons via FACEBOOK en maak kans op een OFFICIEEL WEDSTRIJDSHIRT!!!
Nog niemand reageerde.

Reageer