‘Juventus biedt 55 miljoen voor De Ligt, beledigd Ajax verhoogt prijs naar 87 miljoen’

Juventus heeft een bod neergelegd bij Ajax van 55 miljoen euro met maximaal 10 miljoen extra aan bonussen voor Ajax-verdediger Matthijs de Ligt. Een bod waar de Amsterdammers zich absoluut niet in kunnen vinden.

De Italiaanse sportkrant Tuttosport weet donderdagmiddag te melden dat Ajax de vraagprijs voor Matthijs de Ligt inmiddels zelfs verhóógd heeft. In plaats van de eerder genoemde 75 miljoen euro claimt het medium dat Ajax nu liefst 87 miljoen euro wil voor de centrale verdediger. Volgens Tuttosport is Mino Raiola druk bezig om de clubs tot een compromis te laten komen. De Ligt is immers al lang en breed akkoord met Juve…

 

Formule1 Volg het FIFA ULTIMATETEAM op INSTAGRAM! En maak kans op een officieel WEDSTRIJDSHIRT VAN JE CLUPPIE!! Formule1

Nog niemand reageerde.

Reageer