‘Top tienertalent van Ajax hard op weg naar Premier League’


De kans is aanwezig dat Ajax afscheid moet gaan nemen van een groot talent uit de jeugdopleiding. Volgens The Daily Mail zijn er verschillende clubs uit de Premier League in de mark voor de zestienjarige Hossein Zamani.

Het Britse medium noemt de aanvaller ‘een wonderkind’ en spreekt van ‘een van de meest veelbelovende jonge spelers in Europa’. Clubs als AC Milan, Manchester United en Manchester City worden genoemd. Daarnaast zijn clubs als Everton, Leicester City, Olympique Marseille en Atalanta Bergamo in de race.

Naar verluidt ziet Zamani een overstap naar het buitenland wel zitten. Dat is een belangrijke reden waarom zoveel grote clubs geïnteresseerd zijn in de tienersensatie van Ajax.

 

Formule1 Volg ons via FACEBOOK en maak kans op een OFFICIEEL WEDSTRIJDSHIRT!!!
Nog niemand reageerde.

Reageer