‘Ajax stelt vraagprijs voor David Neres vast op 90 miljoen euro’

Clubs die David Neres deze zomer willen overnemen van Ajax zullen zeer kapitaalkrachtig moeten zijn. De Amsterdammers willen namelijk een bedrag dat tussen de 80 en 90 miljoen euro schommelt.

De Telegraaf-journalist Marcel van der Kraan zegt bij Sky Sports: “Ajax heeft al een Chinees bod van 50 miljoen op Neres gekregen. Dat is meteen van tafel geveegd door Marc Overmars. Dat bevestigt min of meer dat ze hem heel hoog inschatten en nóg meer voor hem hopen te krijgen in de toekomst. Hij is nog heel erg jong en heeft het naar z’n zin bij Ajax. Het is komende zomer misschien niet het juiste moment om hem te verkopen.”

Hij gaat verder: “We weten dat hij de ideale vleugelspeler is voor een aantal Premier League-clubs. Het hangt ook af van wat hij voor Brazilië gaat doen. Dat creëert immers interesse. Ajax heeft al 50 miljoen afgewezen en hoopt op 80 à 90 miljoen euro. Ik zie hem nog een jaar bij Ajax blijven. Ook omdat Overmars duidelijk gemaakt heeft dat het onmogelijk is om opnieuw een goed figuur te slaan in de Champions League als hij het halve elftal verkoopt. Ze willen blijven waar ze zijn.”

Formule1 Volg het FIFA ULTIMATETEAM op INSTAGRAM! En maak kans op een officieel WEDSTRIJDSHIRT VAN JE CLUPPIE!! Formule1

Nog niemand reageerde.

Reageer