‘Matthijs de Ligt lijkt naar Paris Saint-Germain te gaan’

Matthijs de Ligt lijkt volgend jaar voor het Franse Paris Saint-Germanin te gaan spelen. Journalist van de Telegraaf Valentijn Driessen denkt dat zij momenteel de topkandidaat zijn om hem over te nemen van Ajax.

“Als het echt aan is met zijn vriendin, dan gaat het Paris Saint-Germain worden. Ze zijn door PSG uitgenodigd om daar appartementen te komen bekijken en zijn vriendin is daar geweest”, aldus Driessen. “De stad van de liefde, de stad van de mode. Zij is een modelletje…”

“Raiola is deze week bij Antero Henrique geweest, dus het lijkt die kant op te gaan”, aldus Driessen. Hans Kraay jr. stelt dat De Ligt naar verluidt 20 miljoen euro kan incasseren per jaar, maar dat weet de journalist niet. “Als dat waar is…”

Formule1 Volg het FIFA ULTIMATETEAM op INSTAGRAM! En maak kans op een officieel WEDSTRIJDSHIRT VAN JE CLUPPIE!! Formule1

Nog niemand reageerde.

Reageer