‘Matthijs de Ligt definitief NIET naar FC Barcelona’

Als we de Spaanse journalist Alfredo Martinez van Onda Cero moeten geloven dan is de transfer van Matthijs de Ligt naar FC Barcelona definitief van de baan.

Lange tijd werd Barcelona gezien als dé nieuwe club van de Ajacied. De transfer van Frenkie de Jong naar Catalonië en de manier van spelen werden als redenen aangevoerd. Daarnaast zou de clubleiding alles op alles willen zetten om hem te verleiden tot een transfer.

Dat plan dreigt nu definitief in het water te vallen. Martinez stelt dat De Ligt niet naar Barcelona verkast. Niet vanwege financiële motieven, maar omdat hij dubt over zijn speelkansen in Camp Nou en omdat hij elders meer ruimte voor ontwikkeling ziet.

Formule1 Volg het FIFA ULTIMATETEAM op INSTAGRAM! En maak kans op een officieel WEDSTRIJDSHIRT VAN JE CLUPPIE!! Formule1

Nog niemand reageerde.

Reageer
AJAX-SHIRT VERLOOT BIJ 2500!