Ajax-talent weigert Feyenoord en PSV: ‘Vitesse ziet veel potentie in mij’

De 17-jarige Ian Beelen verruilt de jeugdopleiding van Ajax voor die van Vitesse. Een verrassende stap omdat ook Feyenoord en PSV voor hem in de markt waren. Hij neemt de stap omdat hij bang is te weinig aan spelen toe te komen het volgende seizoen. De concurrentie bij de Amsterdammers is namelijk stevig te noemen.

“De boys bij Ajax op het middenveld hebben ook allemaal een contract en ik heb dat niet. Dat is een reden. Een andere reden is dat ik niet echt een toekomst meer zag bij Ajax”, aldus de centrale middenvelder.

Beelen had de clubs voor het uitkiezen en kon naar Feyenoord of PSV. “Zij hadden ook interesse, dat klopt. Maar Vitesse had wel echt goede interesse. Ze zien veel potentie in mij. Ze zien in mij ook een speler voor het eerste elftal. Eerst Onder-19 en Jong en dan zo snel mogelijk doorstromen naar het eerste. Dat hadden PSV, Feyenoord en AZ toch minder.”

Formule1 Volg het FIFA ULTIMATETEAM op INSTAGRAM! En maak kans op een officieel WEDSTRIJDSHIRT VAN JE CLUPPIE!! Formule1

Nog niemand reageerde.

Reageer