‘Bayern Munchen gaat voor aanvallende versterking en klopt bij Ajax aan’

Bayern Munchen wil zich deze zomer aanvallend gaan versterken en het zou zomaar kunnen dat ze daarvoor bij Ajax gaan aankloppen.

VI somt verschillende transferopties op. “Maar in het geval dat zowel Havertz als Werner niet deze zomer naar Beieren komt, is er nog een duidelijke kandidaat om de aanvalskracht in München te doen verbeteren. Bayern is een van de weinige echte topteams waar de creatieve posities – op de flanken, op ‘tien’ – relatief dun bezet is.”

VI komt daarom met een tip. “Hakim Ziyech blonk uit in de twee directe ontmoetingen met de Duitse grootmacht in de Champions League dit seizoen. Na het vertrek van Robben, Ribéry en James lijkt er ruimte voor een type-Ziyech in München.” De Ajacied is al eerder getipt aan Bayern.

Formule1 Volg het FIFA ULTIMATETEAM op INSTAGRAM! En maak kans op een officieel WEDSTRIJDSHIRT VAN JE CLUPPIE!! Formule1

Nog niemand reageerde.

Reageer