‘Chelsea wil Hazard-miljoenen gaan besteden bij Ajax’

Eden Hazard speelt volgend seizoen voor Real Madrid. De Koninklijke betaalt een vreselijke grote zak geld aan Chelsea om zijn éénjarig contract af te kopen. De Londenaren willen nu een deel van dit geld gaan besteden aan een speler van Ajax.

Volgens The Daily Mail heeft Chelsea officieel contact gelegd met Ajax over David Neres. Ook Arsenal, Liverpool en Everton hebben interesse getoond voor de international van Brazilië, die dit seizoen definitief is doorgebroken. Zo was hij bepalend in meerdere Champions League-wedstrijden.

Chelsea wil deze zomer graag zakendoen omtrent Neres. Mocht de uitspraak van het CAS in Londens voordeel uitpakken, dan wil de clubleiding de interesse mogelijk opvoeren. Ajax zou al hebben besloten om hem te willen verkopen aan de hoogste bieder, maar over concrete biedingen schrijft het Britse medium niet.

Formule1 Volg het FIFA ULTIMATETEAM op INSTAGRAM! En maak kans op een officieel WEDSTRIJDSHIRT VAN JE CLUPPIE!! Formule1

Nog niemand reageerde.

Reageer