‘Ajax maakt de vraagprijs voor David Neres bekend’

Ajax heeft de vraaprijs voor David Neres vastgesteld op minimaal 50 miljoen euro. Geinteresseerde clubs moeten dus met deze zak geld op de proppen komen om uberhaupt in gesprek te gaan met de Amsterdammers.

Atletico Madrid wil hem en boden al 40 miljoen. Het verschil tussen vraag en aanbod lijkt wel te overbruggen voor de topclub van oefenmeester Diego Simeone en hoogstwaarschijnlijk zullen de Madrilenen dan ook niet afgehaakt zijn. Neres zelf staat, zoals bekend, wel open voor een vertrek naar de absolute top van Europa.

Volgens het medium SPFC Notícias meldt dat São Paolo recht heeft op 23 procent van de totale transfersom. Betaalt Atlético 50 miljoen euro, dan zal Ajax dus 11,5 miljoen euro moeten afstaan. Het zou ook zo kunnen zijn dat het doorverkooppercentage berekend wordt over de winst, dan gaat het om 8,75 miljoen euro.

Formule1 Volg het FIFA ULTIMATETEAM op INSTAGRAM! En maak kans op een officieel WEDSTRIJDSHIRT VAN JE CLUPPIE!! Formule1

Nog niemand reageerde.

Reageer