‘Matthijs de Ligt kan 20 miljoen per jaar verdienen bij Manchester United’

Manchester United is bereid om 80 miljoen euro neer te tellen voor Matthijs de Ligt. Dit is meer danwat FC Barcelona aan Ajax wil betalen. Daarnaast zou hij zón 397.000 euro per week kunnen gaan verdienen wat neerkomt op zón 20 miljoen euro per jaar.

Ook moet de Premier League-club een flinke commissie betalen aan zaakwaarnemer Mino Raiola. Het zou gaan om een bedrag van 13,6 miljoen euro. Bedragen waar Manchester United akkoord meegaat, maar waarvan het de vraag is of het genoeg is. De Ligt hoopt namelijk op een club die volgend jaar meedoet aan de Champions League. Ondertussen zou Daley Blind er alles aan doen om De Ligt te overtuigen van een transfer naar United.

 

Formule1 Volg het FIFA ULTIMATETEAM op INSTAGRAM! En maak kans op een officieel WEDSTRIJDSHIRT VAN JE CLUPPIE!! Formule1

Nog niemand reageerde.

Reageer
AJAX-SHIRT VERLOOT BIJ 2500!