‘Marc Overmars moet niet twijfelen over recordtransfer Ajax’

Marc Overmars moet deze zomer niet twijfelen en tot het gaatje gaan om Martin Odegaard binnen te halen. Volgens Stijn Schaars en Hans Kraay Jr. is de jonge Noor het allemaal waard.

Schaars, die in Heerenveen samenspeelde met Ödegaard, vertelde in De Tafel van Kees: “Hij gaat nu bij Vitesse zijn talent koppelen aan rendement. In zijn eerste seizoen bij Heerenveen hikte Ödegaard daar nog tegenaan. Nu geeft hij assists, maakt hij goals en laat hij zien dat hij van een hoger niveau is dan de rest van de Eredivisie. Dit is een jongen met ongekende mogelijkheden die de stap aan het maken is om echt naar een grotere club te kunnen.”

Kraay ziet in de Noor de ideale opvolger van Hakim Ziyech. “Als Ajax de gelegenheid krijgt om hem voor 25 miljoen euro te kopen, dan moet je dat gewoon doen.” Schaars plaatst één ‘maar’. “Het ligt eraan of Ziyech weggaat, want Ajax zal wel eerst spelers moeten verkopen. Maar het is zeker dat Ödegaard het aankan.”

 

Formule1 Volg het FIFA ULTIMATETEAM op INSTAGRAM! En maak kans op een officieel WEDSTRIJDSHIRT VAN JE CLUPPIE!! Formule1

Nog niemand reageerde.

Reageer
AJAX-SHIRT VERLOOT BIJ 2500!