Ajax-fans moedigen spelers dag voor #ajautr aan met vuurwerk en fakkels (VIDEO)

Dit bericht bekijken op Instagram

#Repost @ultras.amsterdam: We hebben zojuist de spelers bedankt voor het prachtige Europese seizoen die we beleefd hebben. Het is nu een gezamenlijke taak om het seizoen tot een goed einde te laten komen en de titel terug naar Amsterdam te brengen. Nog twee finales te gaan. LET’S GO 34! #ultrasamsterdam #uaxxx #ultras #afcajax #amsterdam #afca #ajax #ajaxamsterdam #mentalitaultras #ajaxultras #wijzijnajax #ultra #ultrastifo #ultrastyle #ultrasliberi #ultraslife #propyro #amsterdammer #amsterdamcasuals #nopyronoparty #kampioenen #34

Een bericht gedeeld door Ajax Life (@ajaxlife) op

Formule1 Deze MAX VERSTAPPEN HOODIE winnen? Volg hem dan hier via Formule1INSTAGRAM!! BUITENKANSJE!!
Nog niemand reageerde.

Reageer