‘Ajax kan Hakim Ziyech ruilen tegenover Alexander Isak’

Het zou zomaar kunnen dat Hakim Ziyech gaat worden ingezet bij een ruildeal. Borussia Dortmund is namelijk erg geinteresseerd in hem en Ajax ziet het wel zitten in Alexander Isak die daar onder contract staat.

Ziyech moet naar verluidt ongeveer 50 miljoen euro kosten, waar de werkgever van onder meer Marco Reus en Mario Götze zo’n 30 miljoen euro vraagt voor de talentvolle Zweed, die momenteel uitgeleend wordt aan Willem II. Een simpel optelsommetje is snel gemaakt en misschien biedt Borussia wel 20 miljoen euro plus Isak.

Milan van Dongen liet gisteren al weten: “Als je een spits wilt halen bij Ajax, zou ik aan Isak denken. Je ziet echt dat hij talent heeft en hij is nog jong, dus daar zit nog een marktwaarde in die je kunt creëren. Ik weet ook niet voor hoeveel je die op zou kunnen halen. Dat hangt er ook vanaf of Dortmund nog iets in hem ziet.”

 

Formule1 Deze MAX VERSTAPPEN HOODIE winnen? Volg hem dan hier via Formule1INSTAGRAM!! BUITENKANSJE!!
Nog niemand reageerde.

Reageer