‘Hakim Ziyech zet deur wagenwijd open voor nieuwe werkgever’

Hakim Ziyech is één van de spelers die kan terugkijken op een goed seizoen bij Ajax. Zo was hij al verantwoordelijk voor vele assists en goals. Hij hoopt dan ook zijn goede spel te gaan verzilveren met een transfer naar een mooie club.

Ziyech weet nog niet waar zijn toekomst ligt. “Er is geen competitie waar ik bij voorkeur naartoe ga. Het hangt af van het plaatje dat een club me voorschotelt. Het belangrijkste is dat ik me kan doorontwikkelen als voetballer”, zo laat hij weten aan het Italiaanse medium Calciomercato.

Naast AS Roma worden ook clubs als Bayern München, Borussia Dortmund, Arsenal, Chelsea en zelfs Real Madrid genoemd.

 

 

Formule1 Deze MAX VERSTAPPEN HOODIE winnen? Volg hem dan hier via Formule1INSTAGRAM!! BUITENKANSJE!!
Nog niemand reageerde.

Reageer