Rapportcijfers! Ziyech onder de maat, drie uitblinkers bij Ajax!

Ajax speelde gisteren met 1-1 gelijk tegen Juventus in de kwartfinales van de Champions League. Voetbal International heeft voor dit duel rapportcijfers uitgedeeld. Hieronder een overzicht. Clubwatcher Freek Jansen was vooral onder de indruk van de prestatie van Frenkie de Jong.

“Hij speelde weer een formidabele wedstrijd. Zoveel bravoure, overtuiging en dominantie. Mooi om te zien dat hij dat in de Champions League-wedstrijden weer extra op de mat kan leggen. Ook Dusan Tadic was weer prima, tussen die sterke Italiaanse verdedigers. Balvast. En Donny van de Beek, vond ik ook echt weer een hele goede indruk maken”, aldus Jansen.

Rapportcijfers VI:

Andre Onana 7

Joël Veltman 6,5

Matthijs de Ligt 8

Daley Blind 7

Nicolas Tagliafico 6,5

Lasse Schöne 6

Frenkie de Jong 8

Hakim Ziyech 6,5

Donny van de Beek 8

David Neres 8

Dusan Tadic 7,5

 

Formule1 Deze MAX VERSTAPPEN HOODIE winnen? Volg hem dan hier via Formule1INSTAGRAM!! BUITENKANSJE!!
Nog niemand reageerde.

Reageer