‘Paris Saint-Germain legt waanzinnig voorstel op tafel bij Ajax’

PSG wil serieus werk gaan maken van de komst van Matthijs de Ligt. Volgens het medium El Mundo Deportivo hebben ze namelijk een waanzinnige aanbieding bij Ajax neergelegd.

Het Spaanse medium concludeert dat PSG véél meer wil betalen dan zowel FC Barcelona als Juventus. De Parijzenaren grepen eerder dit seizoen naast Frenkie de Jong en lijken een soortgelijk scenario te willen voorkomen. Bronnen rond zaakwaarnemer Mino Raiola zouden dit nieuws hebben bevestigd.

VANDAAG GRATIS VOETBALWEDDEN? KRIJG MAAR LIEFST 50EURO BIJ MR GREEN!!

SCHRIJF JE HIER VRIJBLIJVEND IN!!

Het is echter geen uitgemaakte zaak dat PSG daadwerkelijk als winnaar van het podium stapt. Het is inmiddels een publiek geheim dat de Oranje-international zijn loopbaan bij voorkeur voorzet in Barcelona en ook Juventus onderneemt concrete stappen om de centrale verdediger in te lijven.

Formule1 Deze MAX VERSTAPPEN HOODIE winnen? Volg hem dan hier via Formule1INSTAGRAM!! BUITENKANSJE!!
Nog niemand reageerde.

Reageer