Transferopdracht voor Ten Hag: ‘Deze oude bekende moet worden teruggehaald’

Volgens voetbalanalist Youri Mulder moet Ajax pogingen gaan ondernemen om Justin Kluivert terug te halen. Hij wordt vorig seizoen voor 17 miljoen verkocht aan AS Roma maar een succes werd het nog niet. Dit zei hij in het programma Rondo.

In het Ziggo Sport-programma werd diens vertrek aangehaald. “Dat vind ik echt heel jammer”, aldus Ten Hag. Justin is zo’n heerlijk ventje en ik rekende hem echt als Europa-proof. Zeker in Europa is hij zeer geschikt om een rol te spelen. Je hebt daar extreme snelheid nodig en dat heeft Justin. Het is een vechter en hij is ook nog een kind van de club.”

VANDAAG GRATIS VOETBALWEDDEN? KRIJG MAAR LIEFST 50EURO BIJ MR GREEN!!

SCHRIJF JE HIER VRIJBLIJVEND IN!!

“Erik”, haakt voetbalanalist Mulder in, “het is heel makkelijk: volgend jaar heb je een paar nieuwe buitenspelers nodig. Je moet hem gewoon terughalen.” Kluivert is geen zekerheidje bij AS Roma.

Formule1 Deze MAX VERSTAPPEN HOODIE winnen? Volg hem dan hier via Formule1INSTAGRAM!! BUITENKANSJE!!
Nog niemand reageerde.

Reageer