Roma-fans vinden prestatie van Justin Kluivert ‘verschrikkelijk’

Het AS Roma van Justin Kluivert speelde gisteren een competitieduel tegen SPAL (2-1 verlies). De aanvaller werd er al na 45 minuten vanaf gehaald vanwege zijn slechte spel. Dit kwam hem vervolgens op een stortvloed van reacties te staan via Twitter.

De Italiaanse media maken compleet gehakt van de jonge buitenspeler en de andere Nederlander bij de Romeinen, Rick Karsdorp. Calciomercato schrijft dat beide voetballers verschrikkelijk slecht speelden: “Kluivert liep er plompverloren bij op het middenveld en leek zich constant af te vragen wat hij precies moest doen. Karsdorp zakte door het ijs, maar werd ook nooit geholpen door zijn landgenoot, die duidelijk geen kaas gegeten heeft van meeverdedigen.”

VANDAAG GRATIS VOETBALWEDDEN? KRIJG MAAR LIEFST 50EURO BIJ MR GREEN!!

SCHRIJF JE HIER VRIJBLIJVEND IN!!

Forza Roma heeft het over apathisch Oranje: “Kluivert valt niet aan, maar verdedigt ook niet. Blijft de vraag over: wat voert hij dan eigenlijk wel uit op het veld? Het antwoord: vrij weinig. Hij kan gewoonweg niet uit de voeten op de positie die Ranieri voor hem in gedachten heeft. Betekent dat dat hij het slachtoffer wordt van de komst van de coach?”

Formule1 Deze MAX VERSTAPPEN HOODIE winnen? Volg hem dan hier via Formule1INSTAGRAM!! BUITENKANSJE!!
Nog niemand reageerde.

Reageer