‘Ajax krijgt hoop op Luis Suarez na transfernieuws Antoine Griezmann’

FC Barcelona wil deze zomer uitpakken met de komst van Antoine Griezmann. De Catalanen hebben geinformeerd bij Atletico Madrid naar zijn transfersom. Dit weet het Franse medium L’Équipe te melden.

In de afgelopen transferzomer was de grootmacht al bezig met de spits van Atlético Madrid, maar toen besloot hij het Estadio Wanda Metropolitano trouw te blijven. Griezmann zou echter een transferclausule van 120 miljoen euro in zijn contract hebben staan, waardoor het mogelijk is dat hij alsnog naar de nummer één van LaLiga transfereert. Volgens de informatie van het bovengenoemde dagblad kan hij een bedrag van maar liefst 16 miljoen euro per seizoen gaan verdienen in het Camp Nou-stadion.

VANDAAG GRATIS VOETBALWEDDEN? KRIJG MAAR LIEFST 50EURO BIJ MR GREEN!!

SCHRIJF JE HIER VRIJBLIJVEND IN!!

Gaat Griezmann daadwerkelijk voor Barça spelen, dan betekent dat vermoedelijk dat Suárez moet vertrekken. Het is niet bekend of een terugkeer naar Ajax dan een optie is, maar directeur spelerszaken Marc Overmars zei onlangs wel: “Suárez mag terugkeren naar Ajax. De deuren van Ajax staan open. Ik hoop dat Barcelona een opvolger vindt. Ik maak er geen grap over. Als hij daadwerkelijk interesse heeft in een terugkeer naar Ajax, ga ik de volgende dag naar Barcelona om met Luis te praten.” Speelt de leeftijd van de Uruguayaan wat dat betreft nog een rol? “Ik denk dat de mentaliteit van Suárez een van zijn grote kwaliteiten is. Het per se willen winnen, het kunnen en willen maken van doelpunten… En daarin, is Suárez een van de beste voetballers ter wereld.”

Formule1 Deze MAX VERSTAPPEN HOODIE winnen? Volg hem dan hier via Formule1INSTAGRAM!! BUITENKANSJE!!
Nog niemand reageerde.

Reageer