‘Hakim Ziyech was vlak voor Ajax bijna rond met buitenlandse club’

Hakim Ziyech is na dit seizoen als drie seizoenen actief voor Ajax. De verwachting is dat hij aan het einde van het seizoen een transfer zal gaan maken naar een grote Europese club. Maar voor dat hij naar Ajax ging was hij bijna rond met een club uit het buitenland.

Volgens het Belgische SportVoetbalmagazine stond Anderlecht op het punt om Ziyech over te nemen van FC Twente. Directeur Herman Van Holsbeeck had al twee concrete gesprekken gevoerd met zaakwaarnemer Mustapha Nakhli en de overgang leek voor 8 miljoen euro in kannen en kruiken.

ZONDAG FORMULE 1!!! KRIJG MAAR LIEFST 100KEER!!! JE INZET TERUG WANNEER MAX VERSTAPPEN DEZE RACE WINT!!

DIT IS SERIEUS!!

Ajax besloot na de pijnlijke uitschakeling in de voorrondes van de Champions League echter om Ziyech tóch over te nemen. Er werd 11 miljoen euro als afkoopsom betaald.

Formule1 Deze MAX VERSTAPPEN HOODIE winnen? Volg hem dan hier via Formule1INSTAGRAM!! BUITENKANSJE!!
Nog niemand reageerde.

Reageer