‘Ajax-sterkhouders hebben duidelijke boodschap voor Dusan Tadic’

Dusan Tadic heeft uitgeroepen dat hij ook volgend jaar nog graag een Ajacied is. Clubwatcher Freek Jansen van VI vind dat romantische beeld toch iets vertekend.

“Tadic hoopt dat iedereen blijft, maar eigenlijk komen die signalen al jaren in deze periode naar buiten. Dat is niets nieuw”, vertelt Jansen op de website van Voetbal International. “Je moet gewoon heel realistisch zijn: er zijn heel veel spelers die zich dit seizoen internationaal op de kaart hebben gezet, spelers die een jaar geleden al weg wilden. Zij hebben zichzelf mooi laten zien in de Champions League en willen komende zomer hun transfer gaan maken.”

VANDAAG GRATIS VOETBALWEDDEN? KRIJG MAAR LIEFST 50EURO BIJ MR GREEN!!

DIT IS SERIEUS!!

De Ajax-watcher vervolgt: “Frenkie de Jong is al bekend en ik denk dat daar nog vier of vijf spelers bij gaan komen. Dat is ook binnen Ajax bekend. Dat zijn spelers die langdurig vastliggen bij Ajax, dus qua transfersommen kan Ajax ook het nodige eisen en tegemoet zien. Maar het is niet realistisch dat deze elf minus Frenkie de Jong volgend jaar nog het Ajax-shirt dragen.”

Formule1 Deze MAX VERSTAPPEN HOODIE winnen? Volg hem dan hier via Formule1INSTAGRAM!! BUITENKANSJE!!
Nog niemand reageerde.

Reageer