‘Waanzinnige transfer lonkt voor Dusan Tadic’

Het optreden van Dusan Tadic in de Champions League tegen Real Madrid heeft grote indruk gemaakt op het wereldtoneel. Zelfs Manchester City zou zelfs in hem geinteresseerd te zijn geraakt. Dit weten diverse Engelse media vandaag te melden.

Directeur spelerszaken Marc Overmars betaalde 11,4 miljoen euro aan Southampton voor de handtekening van Tadic, maar zou nu meer dan 30 miljoen euro voor hem kunnen vangen. Naar verluidt liggen er al contacten tussen de Citizens en het management van de voetballer.

ZONDAG MAN UNITED – ARSENAL! KRIJG MAAR LIEFST 30KEER JE INZET TERUG WANNEER UNITED DEZE POT WEET TE WINNEN!!

DIT IS SERIEUS!!

Het is misschien niet zo’n hele grote verrassing dat oefenmeester Josep Guardiola zo onder de indruk is van de international van Servië. In de Champions League speelt Ajax met Tadic als een soort hangende spits en dat is een variant die de Catalaan wel aanspreekt. In het verleden gebruikte hij Cesc Fàbregas en Lionel Messi in een dergelijke rol bij FC Barcelona, met wisselend succes. Overigens wordt ook Bayern München gelinkt aan de Ajacied, die zeer recentelijk nog beloofde te blijven.

 

 

 

Formule1 Deze MAX VERSTAPPEN HOODIE winnen? Volg hem dan hier via Formule1INSTAGRAM!! BUITENKANSJE!!
Nog niemand reageerde.

Reageer