‘Ajax moet vertrek van Frenkie de Jong intern gaan opvangen’

Meesterscout Piet de Visser vindt dat Ajax het vertrek van Frenkie de Jong intern moet gaan opvolgen.

“Ajax moet vooral proberen om Donny van de Beek te behouden”, vertelt De Visser aan de NOS. “Hij moet een grotere rol krijgen en kan de positie van Frenkie absoluut invullen. Donny heeft diepte in zijn spel en inzicht. Een hele goede speler.”

ZONDAG PSV – FEYENOORD!! KRIJG MAAR LIEFST 65KEER!!! JE INZET TERUG WANNEER FEYENOORD WINT!!!

ONTDEK HET HIER!!

“En haal Dusan Tadic dan een linie naar achteren”, vervolgt De Visser. De positie van aanvallende middenvelder is niet nieuw voor hem. Daar kan hij prima uit de voeten. Zet Lasse Schöne er vervolgens bij en je hebt een oplossing voor de korte termijn. Een type-Schöne heb je nog nodig, hoor. Hij is nog niet op.”

Formule1 Deze MAX VERSTAPPEN HOODIE winnen? Volg hem dan hier via Formule1INSTAGRAM!! BUITENKANSJE!!
Nog niemand reageerde.

Reageer