AJAX GAAT LOS! 4 nieuwe spelers op komst in Amsterdam

Ajax is alvast druk bezig met het orienteren op het nieuwe seizoen. Zo zou Timothy Fosu-Mensah moeten komen als de vervanger van Matthijs de Ligt en nodigde de Amsterdammers afgelopen woensdag Kik Pierie en Ritsu Doan uit als toeschouwer voor de wedstrijd tegen Real Madrid.

ZONDAG PSV – FEYENOORD!! KRIJG MAAR LIEFST 65KEER!!! JE INZET TERUG WANNEER FEYENOORD WINT!!!

ONTDEK HET HIER!!

Daarnaast hebben de Amsterdammers ook Diogo Nascimento op de korrel. Dat weet de Portugese sportkrant A Bola te melden. Nascimento speelt momenteel in de jeugd van SL Benfica. De pas zestienjarige middenvelder kan op dit moment nog tegen een opleidingsvergoeding naar Amsterdam worden gehaald, omdat hij nog geen profcontract heeft getekend bij de Portugese topclub.

Formule1 Deze MAX VERSTAPPEN HOODIE winnen? Volg hem dan hier via Formule1INSTAGRAM!! BUITENKANSJE!!
Nog niemand reageerde.

Reageer