‘Ajax denkt verder door en nodigt twee Eredivisie-sterren uit voor Real Madrid’

Ajax heeft vorige week twee spelers uit de Eredivisie uitgenodigd om aanwezig te zijn tijdens het duel met Real Madrid. Het gaat om Heerenveen-verdediger Kik Pierie en Groningen-middenvelder Ritsu Doan. Dit weet de Telegraaf te melden.

Beide spelers moeten, als het aan Overmars ligt, komende zomer de overstap maken naar de Johan Cruijff Arena. Op kosten van Ajax werden zij rondom de kraker tegen Real in de watten gelegd. Zo verbleven Doan en Pierie in het Okura Hotel, waar ook de spelers van Real Madrid verbleven.

ZONDAG PSV – FEYENOORD!! KRIJG MAAR LIEFST 65KEER!!! JE INZET TERUG WANNEER FEYENOORD WINT!!!

ONTDEK HET HIER!!

Beide spelers gingen gretig in op de uitnodiging van Ajax, al probeerde Pierie de ware intentie achter zijn bezoek nog te verhullen door te stellen dat het slechts ging om een uitje met zijn vriendin. Voor Doan was het al de tweede keer dat hij op uitnodiging van Ajax een Champions League-wedstrijd bezocht in Amsterdam. Eerder was hij van de partij tegen Bayern München.

Formule1 Deze MAX VERSTAPPEN HOODIE winnen? Volg hem dan hier via Formule1INSTAGRAM!! BUITENKANSJE!!
Nog niemand reageerde.

Reageer