‘Justin Kluivert staat voor opvallende transfer’

Afgelopen zomer verruilde Justin Kluivert Ajax voor 17 miljoen euro voor AS Roma. Een succes werd het niet. Hij moet het vooral doen met een plek op de reservebank. Een transfer lonkt dan ook voor de jonge vleugelaanvaller.

De betrokken partijen denken namelijk allemaal aan een uitleenperiode en wat dat betreft zou Real Betis Sevilla concreet geworden zijn. Volgens het medium El Gol Digital hengelt de werkgever van onder meer Andrés Guardado (oud-PSV) en Diego Lainez (voormalig doelwit van Ajax) nadrukkelijk naar de diensten van Kluivert.

Patrick Kluivert liet gisteren nog over zijn zoon weten: “Of hij tijd nodig heeft om te wennen? Hij wil alle wedstrijden spelen en moet hard werken om dit voor elkaar te krijgen. Ik heb al eens gezegd dat ik liever had gezien dat Justin in Nederland was gebleven. Maar als je kind een keuze maakt, sta je daar als vader achter en blijf je hem iedere dag volgen.” Overigens mislukte de oud-international van het Nederlands elftal zelf ook in de Serie A. Bij AC Milan kwam hij niet al te vaak aan de bak, waarna hij werd succesvol werd bij FC Barcelona.

Formule1 Deze MAX VERSTAPPEN HOODIE winnen? Volg hem dan hier via Formule1INSTAGRAM!! BUITENKANSJE!!
Nog niemand reageerde.

Reageer