SUPERTIP: Gratis Livestream Ajax – NAC (Eredivisie 17-02-2019)

Vanmiddag staat de wedstrijd tussen Ajax en NAC op het programma. Om 12.15 uur trappen beide ploegen af. Wil jij deze pot op een nog leukere manier beleven? Neem dan eens een kijkje bij het wedkantoor van Mr Green! Als je nu bij hun een accountje aanmaakt dan krijg je maar liefst 2 X 25EURO om VRIJ in te zetten op deze wedstrijd! Het enigste dat je hoeft te doen is hier geheel vrijblijvend een accountje aan te maken!!

 

De notering van Mr Green voor deze wedstrijd is als volgt:

  • Ajax wint: 1,05
  • Gelijkspel: 17,00
  • NAC wint: 41,00

Mocht je dus willen inzetten op een gelijkspelletje en wil je hiervoor 1 x 25 euro van je bonus voor gebruiken? Dan zou je zomaar 25 x 17,00= 425,00 euro kunnen winnen en dit met een GEHEEL RISICOLOZE INZET!! Klik nu hier om je in te schrijven en zet je voetbalverstand om in keiharde euro’s!

Van deze wedstrijd heeft Mr Green geen stream beschikbaar maar hier hebben wij er één gevonden!

Formule1 Deze MAX VERSTAPPEN HOODIE winnen? Volg hem dan hier via Formule1INSTAGRAM!! BUITENKANSJE!!
Nog niemand reageerde.

Reageer