‘Marc Overmars neemt mogelijk Ajacied mee bij vertrek naar Londen’

Marc Overmars de technisch directeur van Ajax wordt de laatste weken steeds hardnekkeriger gelinkt aan Arsenal. Mocht het zover komen dat hij overstapt dan zou hij zomaar ook een speler kunnen meenemen.

Op dit moment is het absoluut nog niet zeker dat Overmars naar Arsenal terugkeert. De Nederlander is een topkandidaat, net als onder meer Monchi van AS Roma. Volgens The Sun heeft de ‘winnaar’ sowieso de opdracht om een nieuwe linksback aan te trekken voor de Premier League-club.

Coach Unai Emery zou maar liefst vijf nieuwe spelers eisen, met de linksbackpositie als prioriteit nummer één. Nicolás Tagliafico werd in 2018 al gelinkt aan een transfer naar Arsenal en een eventuele overstap van Overmars vergroot volgens buitenlandse media de kans op een mogelijke ‘ja’ van de Argentijnse Ajacied.

 

Formule1 Volg het FIFA ULTIMATETEAM op INSTAGRAM! En maak kans op een officieel WEDSTRIJDSHIRT VAN JE CLUPPIE!! Formule1

Nog niemand reageerde.

Reageer
AJAX-SHIRT VERLOOT BIJ 2500!