AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

‘Pep Guardiola krijgt woedeaanval door Frenkie de Jong’

Onlangs werd bekend dat Frenkie de Jong na dit seizoen gaat spelen voor Paris Saint-Germain. Die betaald maar liefst 75 miljoen euro voor hem aan Ajax. Eerder was juist Manchester City favoriet voor zijn handtekening, maar in de afgelopen dagen is er iets gebeurd.

The Sunday Mirror schrijft vandaag dat verschillende directeurs van de Engelse grootmacht op donderdag het vliegtuig zouden pakken richting Schiphol om in Amsterdam de laatste hand te leggen aan een overstap van de genoemde spelmaker van Ajax. City was bereid om 75 miljoen euro voor hem over te maken, maar werd vervolgens geconfronteerd met het laatste Financial Fair Play-nieuws. Mogelijk wordt de club gestraft door de UEFA en het zou zelfs kunnen dat de regerend landskampioen van de Premier League volgend jaar geen Champions League-voetbal mag spelen.

De afspraak met Ajax moest dus gelijk afgezegd worden en naar verluidt is oefenmeester Josep Guardiola toen in een soort woedeaanval ontstoken. De Catalaanse succescoach wilde ontzettend graag samenwerken met De Jong, met wie hij volgens geruchten zelfs gesproken heeft. De oud-trainer van FC Barcelona en Bayern München dacht een soort nieuwe Xavi binnen te hebben, maar verliest dus hoogstwaarschijnlijk van het grote geld uit Parijs.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.