‘Marc Overmars moet voor enorme transferstunt zorgen bij Ajax’

Aankomende zomer gaat er veel veranderen bij Ajax. De verwachting is dat er veel sterspelers zullen gaan vertrekken. Werk aan de winkel dus voor technisch directeur Marc Overmars. Zou Arjen Robben misschien te porren zijn?

De aanvaller stopt ermee bij Bayern München, maar weet nog niet of hij zijn voetbalschoenen ook daadwerkelijk aan de wilgen hangt. Robben wordt vaak gelinkt aan een terugkeer in het Philips Stadion bij PSV of in het Hitachi Capital Mobility Stadion van FC Groningen. Een groot aantal fans van Ajax vindt echter dat directeur spelerszaken Marc Overmars ook maar een balletje op moet gooien bij de voormalige aanvoerder van het Nederlands elftal…

 

 

Formule1 Deze MAX VERSTAPPEN HOODIE winnen? Volg hem dan hier via Formule1INSTAGRAM!! BUITENKANSJE!!
Nog niemand reageerde.

Reageer