‘Ajax wil hoofdprijs betalen voor vervanger van Hakim Ziyech’

Ajax verdrinkt bijna in de miljoenen en daarom kunnen ze zich ook wel wat permiteren op de transfermarkt. Zo ook voor een vervanger van Hakim Ziyech. Hij is zo als het er nu uitziet bezig aan zijn laatste seizoen in Amsterdam.

Ritsu Doan van FC Groningen wordt in de gaten gehouden door de Amsterdammers, maar dat geldt zeker ook voor Víctor Guzmán van CF Pachuca. En volgens de Mexicaanse media is de Eredivisie-topclub misschien wel het concreetst in de markt voor de speler in kwestie van alle belangstellenden.

Overmars zou namelijk niet zoveel moeite hebben om 13 miljoen euro op te hoesten voor de technisch begaafde nummer 10, waar onder meer PSV, Borussia Dortmund en Atlético Madrid inzetten op pittige onderhandelingen. Commissaris Danny Blind liet eerder vandaag nog weten: “Laat ik het zo zeggen, dat het een intensieve zomer wordt, een uitdaging.”

 

Formule1 Volg het FIFA ULTIMATETEAM op INSTAGRAM! En maak kans op een officieel WEDSTRIJDSHIRT VAN JE CLUPPIE!! Formule1

Nog niemand reageerde.

Reageer