‘Ajax-sterkhouder geeft jawoord aan opvallende topclub’

Op de internationale transfermarkt is Frenkie de Jong één van de belangrijkste spelers. De Franse grootmacht Paris Saint-Germain wil dan ook zaken doen met Ajax om hem in te lijven.

De steenrijke Parijzenaars zitten in hun maag met het aflopende contract van Adrien Rabiot, die weigert te verlengen en mogelijk naar FC Barcelona of Juventus vertrekt. De werkgever van Neymar en Kylian Mbappé hoopt een prominente vervanger binnen te kunnen halen en mikt zijn pijlen daarbij dus op de bovengenoemde voetballer van Ajax. De Jong kost ongeveer 80 miljoen euro, maar dat is geen enkel probleem voor de regerend landskampioen van de Ligue 1.

Volgens het medium Culture PSG is er in het gesprek tussen Dursun en directeurs van de grootmacht een contractvoorstel op tafel gekomen dat wel naar de smaak van de zaakwaarnemer was. De Jong zou zijn jawoord zelfs aan Paris Saint-Germain gegeven, maar de bron schrijft daarbij wel dat hij eerder ook akkoord gegaan zou zijn met een aanbieding van Barça. Vermoedelijk kan hij heel erg veel gaan verdienen in het Parc des Princes. Ter vergelijking: Mbappé verdient meer dan 10 miljoen euro per jaar.

 

Formule1 Volg het FIFA ULTIMATETEAM op INSTAGRAM! En maak kans op een officieel WEDSTRIJDSHIRT VAN JE CLUPPIE!! Formule1

Nog niemand reageerde.

Reageer