BREAKING: ‘Ajax wil grote slag slaan met komst van WK-ganger’

Ajax wil alvast kijken naar het volgende seizoen. De verwachting is dat er veel spelers zullen gaan vertrekken en dus zullen de Amsterdammers daar op voorbereid moeten zijn. Zo hebben ze een oogje op Edson Alvarez. Dit weet het medium Esto.com te melden.

Alvarez werd vorig jaar ook al aan Ajax gelinkt, maar koos er destijds nog voor om bij Club America in zijn geboorteland Mexico te blijven. Nu acht de centrale verdediger zichzelf wél klaar voor een stap, en in de Mexicaanse pers claimt hij alvast de interesse van meerdere Europese topclubs.

De 21-jarige Alvarez was op het afgelopen WK 2018 een basisspeler namens El Tri, en maakte er veel indruk. “Het is een droom van iedere speler om in Europa te spelen, in ieder geval die van mij. Er is interesse van bepaalde teams, maar dat is het enige dat ik kan zeggen.”

Formule1 Deze MAX VERSTAPPEN HOODIE winnen? Volg hem dan hier via Formule1INSTAGRAM!! BUITENKANSJE!!
Nog niemand reageerde.

Reageer